Instrumenten

Doe de drijfverenanalyse

Je kunt hier inloggen om de Profile Dynamics® drijfverentest te doen. De test bestaat uit 20 vragen met stellingen. Bij elke vraag verdeel je 17 punten over één of meer stellingen. Geen enkel antwoord op een vraag is goed of fout. Probeer snel en intuïtief te antwoorden en duidelijke keuzes te maken. Het invullen van de test duurt circa 20 minuten. Het is aan te raden de drijfverentest op een rustig moment van de dag te maken, in een omgeving die niet afleidt.

De uitslag

Na de laatste vraag sluit de analyse vanzelf en worden de gegevens verwerkt. Een gecertificeerde consultant neemt contact met je op om de uitslag toe te lichten.

Vragen over het invullen van de vragenlijst?

Bekijk dan de veelgestelde vragen en antwoorden. Klik hier.

Inlogcode Profile Dynamics®
drijfverentest aanvragen

Heb je interesse in de drijfverentest maar heb je geen inlogcode, neem dan contact op met één van onze consultants. Zij helpen je graag verder.

Vind een consultant

Interpretatie van de drijfverentest

Jouw persoonlijke rapport geeft jouw scores weer op zeven verschillende drijfveren, die elk worden weergegeven met een kleur. Jouw profiel geeft aan met welke drijfveren jij je identificeert (expressie), en met welke je moeite heeft (weerstand).

Kies uit diverse instrumenten

Welke kleur ben jij?

Profile Dynamics® typeert mensen in zeven kleuren die elk staan voor herkenbare eigenschappen, denkwijzen en gedrag. Het unieke van de Profile Dynamics® instrumenten is dat zij drijfveren en waarden nauwkeurig en objectief meten, én praktische handvatten bieden voor ontwikkeling en groei.

Medewerker Profile Dynamics

Wil jij je team of organisatie verbeteren?

Heb jij specifieke aandachtspunten waar je naar wilt kijken? Laten we contact hebben.
We vertellen je graag meer over de diverse toepassingen en instrumenten.

Neem gerust contact op