Certificering Profile Dynamics

Driedaagse of e- learning certificeringsopleiding

De certificeringsopleiding is een intensieve scholing in de drijfveren van Graves en hun betekenis voor mens en organisatie. De opleiding bevat uitgebreide uitleg over de kleuren- en waardensystematiek. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt duidelijk hoe je de methode effectief kunt inzetten in tal van situaties.

Om te oefenen met drijfverenprofielen, krijg je huiswerkopdrachten mee. Tijdens de opleiding wordt veel tijd ingeruimd voor praktische oefeningen met het interpreteren en presenteren van Profile Dynamics ® analyses. De opleiding wordt afgesloten met een examen.

Keuze voor de driedaagse opleiding of de e-learning

Wij bieden jou twee opties. Je kunt kiezen voor de driedaagse opleiding of je kiest voor de e-learning waar je een groot deel thuis voorbereidt.

De e-learning bestaat uit twee delen: een theoriedeel via e-learning die je thuis kunt volgen en 1 opleidingsdag met oefeningen op locatie. De opleidingsdag wordt met name besteed aan het bespreken van profielen in persoonlijke gesprekken en het leggen van relaties.

Vergeleken met driedaagse certificeringsopleiding is er minder ruimte voor specifieke vragen van cursisten. Bij de e-learning is het examen op de opleidingsdag. Bij de driedaagse opleiding is het examen op de derde dag.

Licentie

Na succesvolle afsluiting van de opleiding krijg je het beheer over jouw eigen webomgeving waarin je analyses kunt uitsturen, beheren en afdrukken. Ook zijn presentaties, handleidingen en promotiemateriaal beschikbaar. Aan de licentie zijn geen kosten verbonden. Wij ondersteunen je bij administratieve, inhoudelijke en/of technische vragen.

Vervolgopleiding doen?

Wij bieden diverse vervolgopleidingen aan zoals:

  • De certificeringsopleiding ‘Drijfveren in teams’ – Voor als je groepen en teams wenst te gaan begeleiden op basis van de drijfverenmethodiek.
  • ‘Zipperr® en ReAttach’ – De interventiemethode voor het werken aan stressreductie en het verminderen van ziekteverzuim met behulp van de drijfverenmethode, Systemisch Werken en ReAttach.

Lees hier verder!

Start komende opleidingen

Agenda opleidingen

De eerste ervaringen van een nieuwe consultant:

,,Ik wens iedere organisatie toe, om de impact te ervaren die de kennis van drijfveren teweegbrengt!”

Als P&O adviseur bevind ik mezelf midden in de organisatie en help medewerkers in allerlei veranderprocessen. Of het nu een persoonlijk traject is of dat het een heel team betreft, het begint altijd met de vraag: Wie ben ik en waarom doe ik de dingen zoals ik ze doe? Door de kennis van je eigen drijfveren word je zó positief bepaald bij je eigen kracht en valkuilen, dat je van daaruit veel bewuster waarde leert toe te voegen aan je omgeving. Daarnaast helpt het om binnen de organisatie lastige issues vanuit een positieve dynamiek bespreekbaar te maken en de impact die dat teweegbrengt, verrast me steeds weer. Ik gun dat echt iedere organisatie toe, voor welke uitdaging je ook staat.

Reini Verboom – van Schaik – Programmamanager Leren & Ontwikkelen bij ZuidOostZorg

Wil jij je team of organisatie verbeteren?

Heb jij specifieke aandachtspunten waar je naar wilt kijken? Laten we contact hebben.
We vertellen je graag meer over de diverse toepassingen en instrumenten.

Neem gerust contact op