Onze instrumenten

Drijfveren meten

Profile Dynamics® typeert mensen in zeven kleuren die elk staan voor herkenbare eigenschappen, denkwijzen en gedrag. Het unieke van de Profile Dynamics® instrumenten is dat zij drijfveren en waarden nauwkeurig en objectief meten, én praktische handvatten bieden voor ontwikkeling en groei.

De instrumenten zijn dynamisch en laten zien hoe drijfveren en gedrag zich ontwikkelen in relatie tot de omgeving. Je wordt dus niet in een ‘hokje’ geplaatst en er zijn geen ‘goede’ of ‘foute’ profielen. Elk waardensysteem kent zijn kwaliteiten, maar ook valkuilen. Jouw profiel bied je meer inzicht in jouw omgang met anderen en geeft een beeld van de functie of loopbaan die het best bij jouw persoonlijkheid past.

Ieder mens is uniek en het is de combinatie van drijfveren die jouw persoonlijkheid tekent.

Persoonlijk advies?

Bel of mail ons.

Antilopestraat 20
1338 EE Almere

T: 036 – 54 65 243
E: office@profiledynamics.nl

Meer informatie

“Profile Dynamics® helpt mij om snel tot de kern te komen met mijn kandidaten. Het instrument geeft je heel snel een schets van wat je ten diepste drijft.”

— Jeannette Beelen, zelfstandig trainer en coach

Online tools: altijd en overal inzicht in drijfveren!

Onze consultants werken met diverse online middelen. Een voorbeeld hiervan is de Profile Dynamics® App. Dit interactieve werkinstrument wordt gebruikt in hun werk met jou, jouw teams en/of jouw organisatie. Met de app kun je op elk moment van de dag jouw eigen profiel raadplegen én krijg je bijbehorende uitleg en praktische tips.

Werk je met jouw Profile Dynamics® consultant aan jouw team? Dan kun je het groepsprofiel van het team bekijken en daarbij inzicht krijgen in de drijfveren van en binnen het team. Ook krijg je inzicht in de rol van jouw eigen drijfveren binnen het team. Je kunt je verder verdiepen in de drijfveren van de teamleden door hun profielen te bekijken in de app. Er is daarbij een mogelijkheid om jouw profiel te vergelijken met die van andere eindgebruikers.

Medewerker Profile Dynamics

Wil jij je team of organisatie verbeteren?

Heb jij specifieke aandachtspunten waar je naar wilt kijken? Laten we contact hebben.
We vertellen je graag meer over de diverse toepassingen en instrumenten.

Neem gerust contact op