E-book

Werken met drijfveren in teams en organisaties

Waar je kracht ligt, vind je vaak ook de meeste uitdagingen. Voor organisaties betekent dit dat een focus hebben en houden op hun mensen van belang is. Als je goed voor jouw mensen zorgt, ze optimaal laat werken en ze tot bloei laat komen, heb en houd je gemotiveerde en betrokken medewerkers die prettig samenwerken. Maar: hoe doe je dat dan? We hebben een e-book voor jou waarin je kunt lezen hoe organisaties als Infomedics, CAK, Homefashion Group en gemeente Weert Profile Dynamics® toepassen in de praktijk. 

Meer weten?

Bel of mail ons.

Antilopestraat 20
1338 EE Almere

T: 036 – 54 65 243

Vraag het e-book aan!

Mensen en teams zich laten ontwikkelen

Als je begrijpt wat mensen drijft, waar hun kwaliteiten liggen en wat hun groeimogelijkheden zijn, kun je dit inzetten voor individuele medewerkers, teams en voor uitdagingen die spelen op organisatieniveau. Denk hierbij bijvoorbeeld aan recruitment, coaching, teamoptimalisatie en leiderschapsontwikkeling. In het e-book kun je lezen hoe Profile Dynamics klanten de drijfverenmethode hiervoor inzetten.

Copyright+Desmond+Koppen

Businesscase Infomedics: recruitment en teamoptimalisatie

Claudia Koppen, Learning & Development Specialist bij Infomedics, vertelt in het e-book hoe Profile Dynamics® wordt gebruikt voor recruitment in haar organisatie:

“Als iemand doorgaat voor het tweede gesprek, maken ze daaraan voorafgaand een Profiel Dynamics® analyse. Daarmee kunnen we goed bekijken of iemand in één van onze tien zelforganiserende multidisciplinaire klantexpert teams past.”

Vraag het e-book aan

Businesscase CAK, toepassingen teamontwikkeling, leiderschap, organisatieontwikkeling

Marije Koelman , adviseur Leren en Ontwikkelen bij het CAK over het gebruiken van Profile Dynamics:

“Tijdens de organisatieverandering hebben we opnieuw onderzocht wat er op het gebied van gedrag en drijfveren op de markt is, en hebben wederom voor Profile Dynamics gekozen. Dat had onder andere te maken met het feit dat we het taalgebruik van de Profile Dynamics® analyse heel toegankelijk vinden.”

Meer weten? Vraag het e-book aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Medewerker Profile Dynamics

Wil jij je team of organisatie verbeteren?

Heb jij specifieke aandachtspunten waar je naar wilt kijken? Laten we contact hebben.
We vertellen je graag meer over de diverse toepassingen en instrumenten.

Neem gerust contact op