Verbeter leiderschap

met inzicht in drijfveren

Zelfreflectie

Hoe doe ik het goed? Dat vraagt menig leidinggevende zich wel eens af. Hoe kan ik meer doen met minder middelen? Hoe ga ik om met mijn medewerkers? Past mijn stijl van leidinggeven nog wel bij deze tijd?

Weet wat voor leider je bent

De belangrijkste stap op weg naar realistisch leiderschap? Zelfinzicht: weten wie je bent en wat jouw drijfveren zijn.

Met de individuele analyse van Profile Dynamics krijg je inzicht in de eigen drijfveren en wordt duidelijk welke leiderschap het beste bij je past.

Volgende stappen

Het is vervolgens aan jou als leidinggevende om te beoordelen in hoeverre je daarvoor de middelen en de vaardigheden in huis hebt.

Meer weten?

Bel of mail ons.

Antilopestraat 20
1338 EE Almere

T: 036 – 54 65 243
E: office@profiledynamics.nl

Bel mij terug

“Persoonlijk leiderschap vormt de kern van de programma’s van Nyenrode, en om aan je persoonlijk leiderschap te werken moet je jezelf nog beter leren kennen. Profile Dynamics® helpt enorm daarin, omdat je de persoonlijke waarden die jou motiveren goed leert kennen.”

— Victoria Bressers, Sr Advisor, Career and Personal Development. Nyenrode Business University

Verder lezen? Download onze whitepaper
‘De ideale leider bestaat niet’

Veel gangbare leiderschapsmodellen gaan voorbij aan een belangrijk gegeven: de leidinggevende is een mens. Met eigen drijfveren, een eigen gekleurde bril en gedrag wat hieruit voortvloeit.

Deze factoren bepalen in hoeverre de leider in staat is om uiteenlopende situaties adequaat te beoordelen en daarop gepast te reageren.

Hoe zien anderen je?

De buitenwereld kijkt echter ook met een gekleurde bril en die bepaalt mede hoe men jouw leiderschap beoordeelt. Bedenk dus ook dat, al doe je nog zo jouw best, je het nooit voor iedereen goed kan doen.

Leiderschap dat bij u past

In ons whitepaper ‘De ideale leider bestaat niet’ staan vijf stappen die je op weg helpen naar leiderschap dat past bij jou en jouw omgeving. Het beste dat je kunt doen is beginnen met jezelf, dan komt goed leiderschap vanzelf jouw kant op.

Download hier de whitepaper ‘De ideale leider bestaat niet’

Medewerker Profile Dynamics

Wil jij je team of organisatie verbeteren?

Heb jij specifieke aandachtspunten waar je naar wilt kijken? Laten we contact hebben.
We vertellen je graag meer over de diverse toepassingen en instrumenten.

Neem gerust contact op