Wat we voor jou doen

Inzicht bieden in de drijfveren van mensen

Mensen laten doen waar zij goed in zijn

Wij hebben een methode ontwikkeld op basis van een wetenschappelijk model, voor organisaties die inzicht willen krijgen in de drijfveren van hun personeel. Als je die weet, kun je mensen stimuleren om nog meer te gaan doen waar zij goed in zijn en waar zij energie van krijgen. Hun prestaties verbeteren als een natuurlijk gevolg.

Ons model heeft drie pijlers. Het is:

Laagdrempelig en breed toepasbaar

✓ Kwaliteit gewaarborgd

✓ Persoonlijk contact

Meer weten?

Bel of mail ons.

Antilopestraat 20
1338 EE Almere

T: 036 – 54 65 243

Bel mij

Gemeente Schouwen-Duiveland ging je voor:

“Het is eenvoudig en herkenbaar. Iedereen begrijpt het. “

— MT gemeente Schouwen-Duiveland

1. Laagdrempelig en breed toepasbaar

Onze zelfontwikkelde instrumenten zijn eenvoudig en herkenbaar. Iedereen begrijpt het. Daardoor gaat alle tijd en aandacht naar het verbeteren. En gaat er geen tijd verloren aan uitleg en onduidelijke situaties.

2. Kwaliteit gewaarborgd

Wij hebben een breed netwerk van gecertificeerde consultants die allemaal door ons zijn opgeleid. Hiermee garanderen wij de kwaliteit van de instrumenten die worden toegepast.

Wij zijn zelf altijd bezig met wetenschappelijk onderzoek naar de waarde van drijfveren in organisaties én wij werken met de nieuwste inzichten uit de psychologie.

Omdat wij onze instrumenten zelf ontwikkelen, kunnen wij ze steeds vertalen naar de actuele behoeftes van klanten in ons werkveld.

3. Persoonlijk contact

Wij zijn op een heleboel dingen trots. Als wij onze klanten vragen, vallen onze service & de ondersteuning van onze backoffice het meeste op. Wij krijgen een gemiddeld cijfer van een 8,7 voor onze service. Als je ons mailt, krijg je dezelfde dag nog antwoord. Persoonlijk en op maat voor jou.

Medewerker Profile Dynamics

Wil jij je team of organisatie verbeteren?

Heb jij specifieke aandachtspunten waar je naar wilt kijken? Laten we contact hebben.
We vertellen je graag meer over de diverse toepassingen en instrumenten.

Neem gerust contact op