Werken met drijfveren

Voor coaching, teamtraining en management

Inzicht in drijfveren

De persoonlijke drijfverenanalyse en de team- en organisatieanalyse zijn krachtige instrumenten die snel een beeld geven van wat mensen ten diepste drijft. Dit biedt je als trainer/coach meerwaarde ten opzichte van anderen.

Gecertificeerd trainer worden

Heb je interesse in het werken met drijfveren? Wil je weten hoe je onze methode professioneel kunt inzetten in jouw trainings-, coachings- of managementactiviteiten? Volg dan onze opleiding tot gecertificeerd consultant.

Consultant worden?

Meerdere startmomenten per jaar

Wij bieden de opleiding als e-learning of als driedaagse opleiding aan.

Informatie over de opleiding

Onze certificeringsopleiding

De certificeringsopleiding geeft een diepgaande uitleg van de kleuren- en waardensystematiek van Clare W. Graves. Aan bod komen onder andere:

  • De theorie van Graves
  • De kenmerken van de zeven drijfveren
  • De rol van drijfveren in organisaties
  • De Profile Dynamics® methodiek
  • Het interpreteren en terugkoppelen van persoonlijke drijfverenprofielen

Als gecertificeerd consultant kun je Profile Dynamics® zelfstandig inzetten voor coaching, het organiseren en begeleiden van workshops en trainingen.

De drijfverenanalyse biedt coaches antwoord op de vraag: waar liggen je voorkeuren? Waar ligt je kracht? Hoe kun je die zo goed mogelijk inzetten? Doordat de analyse ook weerstanden in kaart brengt, is diepe reflectie mogelijk en kun je kandidaten helpen hun potentie optimaal te benutten.

Bekijk de drijfverenanalyseInformatie over de opleiding