Vacatures

Ben jij een gedreven marketeer en combineer je strategisch inzicht en een goede schrijfvaardigheid met een passie voor online marketing? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van de beste marketingstrategie? En vind je het een uitdaging die strategie ook uit te mogen voeren en de resultaten voor ons bedrijf neer te zetten die we van te voren hebben gedefinieerd? Vind je het prettig om in een klein internationaal team te werken, met korte lijnen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Vacature: Senior Marketeer
32-40 uur per week, hybride werken vanuit Almere, per direct met uitzicht op vast contract

 

Wie zijn wij?
Profile Dynamics werkt vanuit de overtuiging dat mensen het verschil maken in elke organisatie. We bieden organisaties een compleet servicepakket aan, om het talent van iedere medewerker nog beter te benutten, het werkgeluk te verhogen en samenwerking en communicatie te vergemakkelijken. We werken met gecertificeerde consultants en zijn als franchisegever actief in de markt van persoonlijke-, team- en organisatieontwikkeling. Ons team bestaat uit zo’n tien collega’s in Nederland en vijf collega’s in Duitsland. Samen werken we aan de verdere uitbreiding van onze dienstverlening in binnen- en buitenland.

Wat ga je doen?
Als Senior Marketeer word je verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van een vernieuwende marketingstrategie voor allereerst de Nederlandse als de Duitse markt. Op termijn kijken we ook naar andere Europese landen. Daarnaast steek je zelf graag de handen uit de mouwen en zet je de strategie om in tastbare plannen en campagnes, die je met onze marketeers en een marketingbureau uitrolt. Je houdt de resultaten bij, monitort of die in de lijn van de bedachte strategische doelen liggen en stuurt waar nodig bij.

Wat wij nodig hebben is iemand met…

 • minimaal 5-7 jaar relevante werkervaring in strategische marketing op HBO/WO niveau;visie en gedegen analysevaardigheden;
 • ervaring met het bedenken en ontwikkelen van resultaatgerichte marketingstrategieën en deze uitvoeren;
 • kennis van en ervaring met het inzetten van de reguliere marketingtools, maar die het inzetten van innovatieve middelenziet als een prettige uitdaging (…verras ons!);
 • een voorliefde voor samenwerken in een multidisciplinaire team, waar iedereen staat voor het goed laten lopen van het werk binnen het eigen verantwoordelijkheidsgebied en initiatief toont;
 • ervaring met het aansturen van externe marketingbureaus;
 • een vlotte pen die pakkende content weet te creëren;
 • ideeën om ook op andere manieren dan online marketing anderen kan enthousiasmeren voor onze producten en diensten;
 • affiniteit met de creatie en het doorvoeren van ons beeldmerk/onze branding;
 • ervaring in het delegeren van meerdere projecten, ook op internationaal vlak;
 • de skills om complexe principes en theorieën behapbaar te maken in communicatie met de klant;
 • een goede mondeling en schriftelijk vaardigheid in het Nederlands en Engels (Duits is een pré).

Wat wij bieden

 • Een bruto maandsalaris tussen € 4.200 – 4.650 (excl. vakantiegeld) afhankelijk van jouw ervaring op basis van een 40-urige werkweek
 • Een team-bonusregeling
 • Een klein en ambitieus team met internationale kansen
 • Veel ruimte voor creativiteit en initiatief
 • Een centraal in Nederland gelegen werklocatie (Almere-Buiten)
 • Na de eerste inwerkperiode is hybride werken geen probleem
 • 25+ vakantiedagen, laptop van de zaak, pensioenopbouw

Enthousiast?
Laat het ons weten middels een motivatiebrief en je cv, die je stuurt naar m.meijer@ortelius-po.nl. Je kunt reageren tot en met zondag 23 juni a.s. We zullen je sollicitatie – met alle andere – geanonimiseerd beoordelen. Maximaal zes sollicitanten maken vervolgens een drijfverenprofiel, vóór de eerste sollicitatiegesprekken plaats zullen vinden. Je geanonimiseerde motivatiebrief, cv en drijfverenprofiel zijn de basis voor die gesprekken. Bij de start van deze werving maakten we een meetlat-drijfverenprofiel. Dit helpt ons bij het zo objectief mogelijk selecteren van de beste kandidaat voor onze vacature. Mogelijk zetten we nog een ronde tweede gesprekken in.

Meer info nodig?
Bij vragen over de procedure kun je contact opnemen met Marjoleine Meijer via 06-51802017. Met inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Reijer van Baar (directeur van Profile Dynamics Nederland) via 06-41210528.

Op dit moment hebben we (verder) geen openstaande vacatures

Mocht je je sterk aangesproken voelen door het werken met waardensystemen en de manier zoals wij dat doen, neem dan gerust contact met ons op. Voor een kop koffie, een goed gesprek en een mogelijkheid om je beter te leren kennen maken we graag tijd vrij.