Conflictmanagement

Conflicten zijn kostbaar

Waar mensen samenwerken, kunnen conflicten ontstaan. Niemand zit daarop te wachten, want daarmee gaan waardevolle menskracht en middelen verloren. Het is zaak om conflicten zo snel mogelijk op te lossen.

De persoonlijke drijfverenanalyse van Profile Dynamics laat zien met wie je van nature goed of minder goed kunt samenwerken en waar mogelijke conflicten op de loer liggen.

Inzicht in elkaars drijfveren

De analyse toont aan waar jouw behoefte strijdig is met die van een ander. Bijvoorbeeld bij de tegenstrijdige drijfveren geel en blauw. Mensen met de gele drijfveer ervaren dat regels de vrijheid belemmeren, terwijl mensen met blauwe drijfveren juist behoefte hebben aan structuur in de vorm van regels.

Meer weten?

Bel of mail ons.

Antilopestraat 20
1338 EE Almere

T: 036 – 54 65 243
E: office@profiledynamics.nl

Bel mij terug

“Met Profile Dynamics® kom je erachter waar de allergieën zitten. Mensen zien dat achter gedrag dat irritatie oproept een samenspel van voorkeuren en weerstanden zit. Wij hebben er flinke stappen mee gezet op de weg naar een betere samenwerking.”

— MT gemeente Schouwen-Duiveland in Coloriet, het magazine van Profile Dynamics®

Werk met de verschillen

Als mensen van elkaar weten wat ze nodig hebben en waarin ze van elkaar verschillen, kunnen zij van die verschillen gebruik maken en elkaar juist aanvullen in plaats van in de weg zitten.

Krijg inzicht in de situatie. Begrijp de onbewuste motieven en behoeften van individuele medewerkers. Met onze analyse krijg je een objectief beeld van jouw medewerkers. Hiermee kun je zien waar de spanningen tussen mensen zitten en kun je een begin maken met de aanpak om het conflict aan te pakken.

Lees meer over onze individuele analyses.

Medewerker Profile Dynamics

Wil jij je team of organisatie verbeteren?

Heb jij specifieke aandachtspunten waar je naar wilt kijken? Laten we contact hebben.
We vertellen je graag meer over de diverse toepassingen en instrumenten.

Neem gerust contact op