Ons team

Hoe wij onze drijfveren inzetten voor jou

We helpen jou om jouw mensen zo optimaal en gemotiveerd mogelijk te laten werken door hun werksituatie aan te laten sluiten op hun drijfveren. Vanzelfsprekend werken wij zelf ook op deze manier. Wil jij weten wat ons drijft en hoe wij onze eigen drijfveren inzetten om zo’n optimaal mogelijke werksituatie te creëren? Scroll over onze foto’s en kom meer te weten! Wil je een van ons spreken? Laat het ons weten.

Ons team in Nederland

Adresgegevens

Amygdala / Profile Dynamics
Antilopestraat 20
1338 EE Almere

T: 036 54 65 243
E: office@profiledynamics.nl

Zin in een kennismakingsgesprek?

Mijn oranje focus ligt op de ontwikkeling van onze organisatie en ons aanbod. We gaan voor kwaliteit en resultaat door gele innovaties. Klanttevredenheid en service bieden is belangrijk. Onze mensen helpen je op een vriendelijke en toegankelijk groene manier zodat jij de mensen in jouw organisatie kunt laten floreren.

Hans de Jong
Managing Director

De organisatie zo managen dat we vooruitkomen: ons als team en als aanbieder blijven ontwikkelen en blijven groeien. Dat is wat mij drijft vanuit mijn oranje drijfveer.

Ik houd ervan om ingewikkelde zaken heldere te krijgen en eenvoudige oplossingen te bedenken voor complexe problemen (geel). Ik ben daarin wel oranje pragmatisch; het moet werken en daarbij mensen ook daadwerkelijk helpen (groen). Bij Profile Dynamics kan ik wetenschappelijk onderzoek combineren met model- en productontwikkeling; helemaal in mijn element!

Wilma Kuipers
Director Business Development

Mijn overtuiging is dat mensen met plezier in hun werk beter presteren. Drijfveren zijn een mooi instrument om te begrijpen hoe werkplezier werkt. Ik vind het een uitdaging om mijn kennis hierover toepasbaar te maken in robuuste en toegankelijke tools.

Mensen in beweging zetten om samen (groen) nieuwe dingen te ontdekken, te ontwikkelen (geel) en vervolgens tot een succes (oranje) te maken is waar ik de meeste voldoening uit haal. Door de energie die ik in mijn werk stop krijg ik veel gedaan (rood). Het werken met drijfveren geeft mij als directeur inzicht in de manier waarop ik functioneer en vanuit mijn eigen kracht en kwaliteiten kan werken om niet alleen zelf, maar ook met anderen tot een optimaal resultaat te komen.

Reijer van Baar
Director

Innovatie en ontwikkeling: dat is waar Profile Dynamics voor staat en waar ik mij elke dag voor inzet vanuit mijn gele drijfveer. De potentie van en binnen Profile Dynamics benutten, de organisatie laten groeien en zo onze positie in het werkveld verstevigen; dat drijft mij vanuit mijn oranje drijfveer.  

Vanuit mijn gele en blauwe drijfveren ga ik rationeel te werk, niet alleen met statistische analyses maar ook met de relatie tussen taal (woorden) en kleuren (drijfveren) die de nodige blauwe precisie vereist. Mijn werk moet toekomstbestendig zijn (geel) en mijn oranje drijfveer maakt dat gevonden oplossingen ook realiseerbaar zijn.

Rolf Feenstra
Research & Development Specialist

Mijn gele drijfveer motiveert mij om scherpe analyses te maken, meerdere invalshoeken te gebruiken, tot de essentie te komen en dan doordachte oplossingen te vinden.

Ik geloof dat mensen, teams en organisaties zich kunnen ontwikkelen door zich te verdiepen in hun mensen. Daar help ik ze bij. Hieraan zie je mijn drie voorkeursdrijfveren terug: mijn groene interesse in mensen, mijn oranje gerichtheid op resultaat en mijn gele analytische en strategische kwaliteiten als het gaat om zaken helder te krijgen.

Brian Ditmeijer  
Customer Relations Manager

Met mensen praten en ontdekken wat zij nodig hebben, zodat ik ze de beste oplossing bied: mijn mensgerichte groene drijfveer zet ik optimaal in.

Mijn oranje drijfveer maakt het mogelijk om duidelijke doelen te stellen en deze ook werkelijk te behalen. Mijn einddoel is altijd succes en ik ben niet bang om hiervoor buiten kaders te denken. Met een creatieve en innovatieve mindset (geel) dring ik door tot de kern van zaken en bekijk ik dingen vanuit verschillende invalshoeken. Mijn turquoise drijfveer helpt mij te relativeren; doordat ik alles vanuit een holistische bril bekijk. Ik sta niet alleen stil bij ‘wat’ wij aanbieden, maar ook waarom.

In de rol van marketeer gebruik ik mijn oranje drijfveer om doelgericht te werken en Profile Dynamics accuraat te representeren. Ik ben niet bang om initiatief te nemen waar ik een kans zie!

Mensen helpen met de beste oplossingen, dat drijft mij vanuit mijn gele en groene drijfveer. Hoe complexer het probleem, hoe meer ik mijn out of the box manier van denken, kan gebruiken hierbij. Ik accepteer wat er op mijn pad komt en schrik niet snel. Mijn turquoise drijfveer helpt mij te relativeren.

Ivo de Bruijn
Software Developer

Een complex probleem oplossen? Graag! Vanuit mijn gele drijfveer krijg ik energie van ingewikkelde zaken analyseren. Ik kom met slimme oplossingen die ons verder helpen.

Mensen goed en vriendelijk helpen, samen met mijn collega’s, dát vind ik belangrijk vanuit mijn groene drijfveer. Ik werk ordelijk en gestructureerd aan mijn taken vanuit mijn blauwe drijfveer. De geborgenheid die ik ervaar bij binnen Profile Dynamics zorgt ervoor dat ik me hier thuis voel. Hieraan zie je mijn paarse drijfveer.

Rachel van Wijk
Backoffice Employee/Finance

Ik werk secuur vanuit mijn blauwe drijfveer. Mensen moeten erop kunnen vertrouwen dat als zij mij iets vragen, mijn werk van goede kwaliteit is.

Service verlenen met een glimlach: dat is waar ik voor ga. Hiervoor is de juiste informatie krijgen en helder en vriendelijk communiceren belangrijk. Zo lever ik blauwe kwaliteit. Ondersteuning bieden motiveert mij vanuit mijn paarse loyaliteit. Ik geniet van de fijne, groene samenwerking met mijn collega’s.

Margareta Bunschoten 
Backoffice Employee

Het motiveert mij om mensen te helpen en te ondersteunen met mijn kennis en ervaring. Ik werk vanuit toewijding en ben loyaal, hieraan zie je mijn paarse drijfveer.

Ons team in Duitsland

Mijn uitdaging is om onze klanten ervan te overtuigen dat een succesvol bedrijf alleen werkt met gemotiveerde medewerkers. De “bewuste organisatie” vertrouwt op de drijfveren van haar medewerkers. En langs deze weg van waarden en drijfveren motiveert het mij om samen met onze klanten groene, strategisch gele en specifiek oranje doelen te behalen.

Robert Siegers
Managing Director

“Those who demand performance must create meaning” (Viktor Frankl). Vanuit mijn oranje-groene perspectief betekent dit voor mij: samen met mijn team focussen op ondernemerssucces.

Vanuit het gele waardensysteem, houd ik ervan om nieuwe wegen in te slaan, marktontwikkelingen te analyseren en de behoefte van onze klanten te kennen. Vanuit een strategische focus, plan ik onze activiteiten. Mijn turquoise holistische blik motiveert me om globaal en vanuit samenhang te denken. Mijn empathische groen verbindt en houdt van communiceren.

Emilie Rabe
Key Account Manager

Om tot de beste oplossingen te komen, werk ik met mijn gele drijfveer. Ik denk eerst strategisch en analytisch om van daaruit creatieve en innovatieve oplossingen te ontwikkelen.

Ik creëer een vriendelijke en gastvrije sfeer, omdat dit essentieel is voor het bouwen aan vertrouwen. Mijn groene drive zorgt ervoor dat ik discussies voer die essentieel zijn voor zowel mijn privésituatie als mijn werk. Door mijn gele drijfveer heb ik ook een talent voor het onderscheiden tussen cruciale en niet-cruciale informatie. Denk ik soms te veel na? Absoluut! Maar ik weet dankzij mijn turquoise drijfveer ook af en toe een stapje terug te doen en situaties breed te bekijken.

Justus von Wedekind
Product Manager

Let’s talk! Ik omarm mijn groene drijfveer die mij helpt om bij te dragen aan een goed teamgevoel en stimuleert om verbinding te maken met klanten ik creëer graag een vertrouwensomgeving voor open en gelijkwaardige gesprekken. Zo krijg ik een eerlijk inzicht in wat echt nodig is en vind ik vervolgens de best mogelijke oplossingen voor hun problemen.

Ik vind het fijn als ik holistisch en flexibel kan werken. Mijn gele en turquoise drijfveren leiden tot creatieve en integrale oplossingen. Voor de dagelijkse werkzaamheden brengen mijn blauwe antennes een flinke portie structuur en orde in onze werkzaamheden.

Minou Khadjavi
Office Manager

Met turquoise als mijn drijfveer, werk ik met een holistische blik zodat ik onze klanten en collega’s de beste service kan bieden.

Medewerker Profile Dynamics

Wil jij je team of organisatie verbeteren?

Heb jij specifieke aandachtspunten waar je naar wilt kijken? Laten we contact hebben.
We vertellen je graag meer over de diverse toepassingen en instrumenten.

Neem gerust contact op