Individuele drijfverenanalyse

Inzicht in jouw persoonlijke drijfveren

Ontdek wat jou drijft met ons instrument

De persoonlijke analyse van Profile Dynamics is een krachtig instrument dat je helpt jouw drijfveren te ontdekken en laat zien wat jouw voorkeuren zijn op bijvoorbeeld het gebied van functie en taken.

Ook kun je eruit afleiden:

  • met wie je van nature goed of minder goed kunt samenwerken;
  • of je makkelijk of minder makkelijk mee kunt in veranderingen;
  • welke stijl van leiderschap het beste bij je past.

Uitslag van de analyse

Aan de rechterkant van de grafiek zie je tegen welke drijfveren je weerstand hebt. De rapportage helpt om jouw persoonlijke wensen af te stemmen op de mogelijkheden en behoeften van de organisatie.

drijfveren individueel profiel

Meer weten?

Bel of mail ons.

Antilopestraat 20
1338 EE Almere

T: 036 – 54 65 243
E: office@profiledynamics.nl

Bel mij terug

“Profile Dynamics® is eenvoudig en herkenbaar. Iedereen begrijpt het. Bovendien bevat het geen waardeoordeel. Het is niet goed of fout. Dat maakt het gesprek makkelijker te voeren.”

— Managementteam gemeente Schouwen-Duiveland.

“Met de bril van Profile Dynamics® op je neus, besef je eens te meer dat de wereld niet zwart wit is, maar kleurrijk door de diversiteit aan mensen die erop leven. Als mens ben je uniek om wie je bent, wat je denkt, doet en wilt. Profile Dynamics® geeft je handvatten om mensen inzicht te verschaffen in zichzelf, in wat hen drijft en te kiezen voor de die dingen die bij hen passen. Het helpt je ook om leidinggevenden te ondersteunen bij de ontwikkeling van hun teams.”

— Stefan Bos, SNS Opleidingen

Profile Dynamics App screen

Hoe het werkt

De drijfverenanalyse meet persoonlijke drijfveren via een eenvoudige online vragenlijst (hiervoor is een toegangscode nodig). Gemiddeld neemt dit ongeveer 20 – 30 minuten in beslag. Jouw antwoorden worden verwerkt in jouw persoonlijk profiel, zoals hier getoond. De rapportage bevat een uitgebreide en gepersonaliseerde toelichting op maat.

Werken met de Profile Dynamics® App
Onze consultants werken met de Profile Dynamics® App. Dit interactieve werkinstrument wordt gebruikt in hun werk met jou, jouw teams en/of jouw organisatie. Met de app kun je op elk moment van de dag jouw eigen profiel raadplegen én krijg je bijbehorende uitleg en praktische tips. Lees hier verder.

Toepassingen en aanvullingen
van de analyse

Een persoonlijke drijfverenanalyse kun je aanvullen met een 360-graden feedback, die laat zien hoe jouw omgeving jou ervaart. De uitslag daarvan kan naast het persoonlijke profiel worden gelegd, waarmee je direct kunt zien waar jouw omgeving hetzelfde of anders tegen je aankijkt. Een uitstekend instrument voor bijvoorbeeld coaching en werving en selectie.

Drijfverenanalyse
studenten

Een drijfverenanalyse geeft je inzicht in wat jou motiveert en bij jou past. Het kan je helpen een geschikte opleiding te kiezen en je talenten verder te ontwikkelen. De analyse is daarmee een mooie aanvulling op beroepskeuzetesten.

Voor mentoren en ouders biedt de drijfverentest voor scholieren en studenten handvatten om de jongere te begeleiden in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling en bij het uitstippelen van zijn of haar loopbaan.

Medewerker Profile Dynamics

Wil jij je team of organisatie verbeteren?

Heb jij specifieke aandachtspunten waar je naar wilt kijken? Laten we contact hebben.
We vertellen je graag meer over de diverse toepassingen en instrumenten.

Neem gerust contact op