Zien we je ook op de beurs?

Zukunft Personal Europe 2023

Profile Dynamics nodigt je uit:

Zukunft Personal Europe (ZP) in Keulen op 12-14 september a.s.

De ZP is anders dan andere HR-events; het is dé HR-beurs in Europa waar een aantrekkelijke mix van grote spelers en innovatieve startups de nieuwste trends, de beste branche-expertise en de vroegste ontwikkelingen met je delen. Het is een open ontmoetingsplek om nieuwe ideeën, oplossingen en tools voor de HR-wereld van nu én voor de toekomst te ontdekken. Het is een plek om met elkaar in gesprek te gaan.

Wij zijn daar. Voor jou. We ontmoeten je graag tijdens dit innovatieve en inspirerende evenement.

Get your change done! …motivated people make the difference.

Dit is ons Profile Dynamics thema op de ZP, waarover we graag met je in gesprek gaan. Wat drijft jouw organisatie? Jouw teams? En jouw mensen? Hoe werk jij aan change management in jouw organisatie en waar wil jij naartoe?

Vragen?

Bel of mail ons.

Antilopestraat 20
1338 EE Almere

T: 036 – 54 65 243

Bel mij

Mensen in beweging krijgen. Hoe?

Wat maakt dat mensen bereid zijn te veranderen of mee te gaan in de verandering?
Drijfveren spelen een belangrijke rol. Deze bepalen de cultuur van de organisatie waarmee medewerkers en managers zich identificeren. Hoe hoger de identificatie, hoe sterker de betrokkenheid en loyaliteit, wat de succesfactor is bij succesvolle veranderingsprocessen.

Elke medewerker neemt zijn eigen unieke combinatie van drijfveren mee naar het team en de organisatie. Elke organisatie heeft haar eigen waarden, die de bedrijfscultuur vormen. Deze waarden zijn gekoppeld aan drijfveren. Hoe beïnvloeden de “persoonlijkheidsfactor” en de basishouding van mensen hun bereidheid tot verandering? En hoe kun jij hiermee werken voor jouw change management? We helpen je graag op weg door te kijken wat jouw organisatie nodig heeft.

Meld je nu aan!

De locatie 

De beurs vindt plaats op het beurscentrum Koelnmesse GmbH, internationaal beurs en exhibitiecentrum in Keulen.
 
Adres:
Koelnmesse GmbH
Messeplatz 1
50679 Keulen, Duitsland

De routebeschrijving vind je hier

Ben je erbij? Meld je nu aan!

Tickets