Inspiratiecafé Profile Dynamics

Een aantal keer per jaar organiseert Profile Dynamics gratis webinars. We delen tijdens deze Inspiratiecafés de nieuwste inzichten over het werken met drijfveren in de werkende wereld van nu met je. 

Inspiratiecafé “Mensgericht leiderschap in hybride tijdperk: werken met de onderstroom” op 12 oktober 2023

Hybride werken: uit onderzoeken blijkt keer op keer dat de meerderheid van de mensen dit wil blijven doen. Tegelijkertijd wordt het ook steeds duidelijker dat structureel hybride werken in organisaties diverse uitdagingen met zich meebrengt. Niet alleen is het voor medewerkers niet altijd duidelijk wat het beleid is en wat de richtlijnen zijn met betrekking tot het thuiswerken, vooral voor managers is het een zoektocht naar een andere vorm van leiderschap in dit hybride tijdperk. Want: hoe kun je ervoor zorgen dat mensen en teams zo optimaal mogelijk kunnen (samen)werken in hybride vorm en op kantoor? En hoe optimaliseer je verschillende individuele werksituaties zo dat mensen het beste kunnen presteren op kantoor en thuis? Hoe kom je aan de inzichten die je nodig hebt om deze stappen te zetten?

Goed nieuws: wij helpen je op weg met een online inspiratiesessie. Tijdens ons inspiratiecafé op donderdag 12 oktober 2023, laat spreker Dennis Riksen, trainer en partner bij trainingsbureau Jawel en gastdocent aan de Nyenrode Business University, op inspirerende en activerende wijze zien hoe jij als leider jouw mensen en teams vanuit mensgericht leiderschap optimaal kunt aansturen in dit hybride tijdperk.

Wil je weten waarom dat belangrijk is, wat voor rol persoonlijk leiderschap hierbij speelt en hoe je met dit alles kunt werken? Lees snel verder!

Werken met de onderstroom: verbindend inzicht

Juist in dit hybride tijdperk, kan het extra uitdagend zijn om inzicht te krijgen en te houden in dat wat mensen drijft in hun werksituaties. En ook veranderen dynamieken als we elkaar weinig fysiek ontmoeten: voor de onderlinge verbinding is het immers nodig om elkaar te blijven zien. De rode lijn? Het is belangrijk om je te verdiepen in de onderstroom, in dat wat mensen beweegt en motiveert. Het gaat om dat wat je niet kunt zien: hun drijfveren.

Dit levert de webinar jou op

  • Je begrijpt wat mensgericht leiderschap inhoudt, waarom dit juist nu belangrijk is én hoe je dit inzet.
  • Je weet welke 3 niveaus van inzichten jij nodig hebt.
  • Je raakt geïnspireerd om deze inzichten op een verbindende manier in te zetten, vanuit gedeelde verantwoordelijkheid.
  • Je hebt daarbij ontdekt hoe de drijfverenmethode van Profile Dynamics als middel helpt om inzicht in jouw eigen drijfveren en die van jouw mensen te krijgen in dit hybride tijdperk.
  • Je krijgt 3 praktische tips waar je gelijk mee aan de slag kunt.
Geef je nu op!

Spreker Dennis Riksen: “Persoonlijk Leiderschap = eigenaarschap nemen over alles wat je vindt, voelt, denkt en doet en dat omzetten in actie.”

Praktische informatie & aanmelden

Mis het niet en geef je nu op. Alle informatie op een rij.

Datum: donderdag 12 oktober 2023
Tijden: de online inloop start om 14.45 uur. De webinar duurt van 15.00 tot 16.00 uur.

  • De webinar is in het Nederlands.
  • We werken met Zoom. We mailen enkele dagen voor het event de Zoom-link waarmee je deel kunt nemen aan het evenement.
  • Je kunt dit webinar kosteloos bijwonen, maar aanmelden is nodig. Meld je snel aan

Over Dennis Riksen en Jawel

Dennis is gespecialiseerd in (persoonlijk) leiderschap- en teamontwikkeling. Als trainer en partner bij trainingsbureau Jawel, helpt hij leiders, medewerkers, teams en organisaties om zich optimaal te ontwikkelen. Ook is hij gastdocent aan de Nyenrode Business University. Lees hier meer over Dennis. Meer weten over trainingsbureau Jawel? Lees hier verder.

Wil je het inspiratiecafé terugkijken?

Webinar terugkijken

Tip! Eerdere webinar terugkijken?

Op 16 maart 2023 gaf Annemiek Stam een webinar over teamoptimalisatie. Bekijk de webinar hier terug en krijg deze inzichten:

1. Je hebt concreet welke top 5 van factoren een rol kunnen spelen in uitdagingen bij teamoptimalisatie
2. Je begrijpt wat voor rol drijfveren van teamleden kunnen spelen in hun gedrag & wat de effecten hiervan zijn op de onderlinge communicatie in teams.
3. Je hebt 5 concrete tips om gelijk mee aan de slag te gaan.
4. Je hebt ontdekt hoe de drijfverenmethode van Profile Dynamics als middel helpt om drijfveren in teams inzichtelijk te krijgen en hiermee aan de slag te gaan.

Webinar terugkijken
Medewerker Profile Dynamics

Wil jij je team of organisatie verbeteren?

Heb jij specifieke aandachtspunten waar je naar wilt kijken? Laten we contact hebben.
We vertellen je graag meer over de diverse toepassingen en instrumenten.

Neem gerust contact op