Inspiratiecafé 12 maart – “Drijfveren en religie”

Een aantal keer per jaar organiseren wij de gratis Profile Dynamics® Inspiratiecafés. Tijdens deze bijeenkomsten delen wij de nieuwste inzichten over het werken met drijfveren met je. De avond wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Ons eerstkomende café: 12 maart 2020 – Drijfveren en religie
Religie kent vele vormen en is iets van alle tijden. Mensen ervaren religie op verschillende manieren. Gastspreker Piet van Veldhuizen, predikant en schrijver, gaat tijdens het café in op de rollen, functies en vormen van religie in onze maatschappij van vroeger tot en met nu.

Hij maakt daarbij gebruik van inzichten uit het boek God 9.0. van Marion Küstenmacher, Tilmann Haberer en Werner Tiki Küstenmacher, waarin op intrigerende wijze religie vanuit de waardensystemen van Graves worden beschreven door de eeuwen heen. Specifieke aandacht wordt gegeven aan de huidige maatschappij en de toekomst waar zingeving een steeds grotere rol zal gaan spelen.

De inloop start vanaf 19.00 uur. De lezing is van 19.30 t/m 20.30 uur met een borrel na afloop. Locatie: Van der Valk Hotel Zaltbommel – A2. Adres: Hogeweg 65, 5301 LJ Zaltbommel (A2 afrit 17).

Kom je ook? Geef je hier op!