Opleiding

Participeren

Met onze driedaagse certificeringsopleiding (+ opstartsessie) kun je Profile Dynamics® professioneel inzetten in jouw coaching-, training- en managementactiviteiten. De opleiding (die plaatsvindt op onze locatie in Almere) is een intensieve scholing in de drijfveren en hun betekenis voor mens en organisatie. De training bevat uitgebreide uitleg over de kleuren- en waardensystematiek. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt duidelijk hoe je de methode effectief kunt inzetten in tal van bedrijfssituaties. Veel tijd wordt ingeruimd voor praktische oefening met het interpreteren en presenteren van Profile Dynamics ® analyses. Tussen de trainingsdagen krijg je huiswerkopdrachten mee.

De trainingsdag op 2 oktober 2024 wordt afgesloten met een examen. Geslaagde kandidaten kunnen Profile Dynamics® professioneel inzetten in hun coaching-, training- en managementactiviteiten.

Op 9 oktober 2024 wordt de online opstartsessie "Praktisch aan de slag met Profile Dynamics®" gehouden. Dan krijg je uitleg over het werken met Profile Dynamics® producten. Ook word je dan getraind in het werken met tools zoals de bijvoorbeeld de Profile Dynamics® App.

Tijdens de opleiding komt aan bod:

- De theorie van Graves. Lees daar hier meer over
- De zeven systemen aan het werk
- De rol van drijfveren in organisaties
- De Profile Dynamics® methodiek
- Het interpreteren en het bespreken van profielen

De opleiding bestaat uit vier delen:

- Een live training op woensdag 18 september 2024 van 9.00 tot 17.00 uur.
- Een live training op woensdag 25 september 2024 van 9.00 tot 17.00 uur.
- Een live training op woensdag 2 oktober 2024 van 9.00 tot 17.00 uur.
- De live online opstartsessie "Praktisch aan de slag met Profile Dynamics®" op woensdag 9 oktober 2024 van 09:00 tot 12:00 uur (+/- 2 ½ uur).

Stappen

  1. Na inschrijving, ga je eerst jouw eigen drijfverenprofiel ontdekken* door middel van de online drijfverenanalyse.
  2. Hierna ontvang je de bijbehorende syllabus.
  3. Je bent klaar voor de trainingsdagen. De training wordt live gegeven bij ons op locatie.
  4. Aan het einde van de derde trainingssessie op woensdag 2 oktober 2024, doe je een online examen over de theorie en doe je mondeling examen (hierin laat je zien dat je de kennis en inzichten uit de training kunt toepassen: je doet een simulatiegesprek waarbij je een drijfverenprofiel uitlegt).
  5. Op woensdag 9 oktober 2024 ga je vervolgens aan de slag tijdens een online opstartsessie. Je krijgt uitleg over het werken met Profile Dynamics® producten en je wordt getraind in het werken met tools zoals de Profile Dynamics® App.

(*Heb je de afgelopen twee jaar al een keer de Profile Dynamics® drijfverenanalyse gedaan? Dan begin je gelijk met de e-learning).

Studielast: Huiswerkopdrachten: ca. 1 dag. Training: 3 dagen + 2 1/2 uur opstartsessie.

Kosten: € 2045,- exclusief btw (er zijn combinatiemogelijkheden met Dataviewer en training Drijfveren in teams. Vraag naar de mogelijkheden.

Locatie: De opleiding vindt plaats in ons trainingscentrum in Almere.

Lees hier meer informatie.

Inschrijven voor Driedaagse ​certificering Profile Dynamics® + examen

Stap 1 van 4 - Persoonsgegevens

  • Opleiding

  • Persoonsgegevens

Vragen over het participeren?