Opleiding

Participeren

Ben jij coach, HR-functionaris, teamleider, manager of heb je een andere functie waarbij je veel met mensen werkt? Wil jij je verdiepen in jezelf én jouw collega’s en/of medewerkers om zo de onderlinge communicatie en samenwerkingen te verbeteren? Begin dan met het verdiepen in hun onderliggende drijfveren. Vanuit welke bril bekijken zij de wereld? Wat is voor ze belangrijk qua waarden? Waar krijgen zij energie van? En wat geeft ze stress? Als je je hierin verdiept, heb je een effectieve sleutel in handen waarmee je inzicht krijgt in wat mensen drijft. Dit kun je gebruiken bij jouw trainingen, coaching en managementactiviteiten.

Ben jij op zoek naar een effectieve methode die inzicht biedt in de essentie van wat mensen daadwerkelijk drijft? En wil je hier snel mee aan de slag, op momenten dat het jou uitkomt? Dan is onze complete online certificeringsopleiding Profile Dynamics® zeer geschikt voor jou! Je kunt elke dag starten, wanneer het jou uitkomt!

Tijdens de opleiding komt aan bod:

- De theorie van Graves. Lees daar hier meer over
- De zeven systemen aan het werk
- De rol van drijfveren in organisaties
- De Profile Dynamics® methodiek
- Het interpreteren en het bespreken van profielen

De opleiding bestaat uit vier delen:

- Een theoriedeel via een e-learning – Zelfstudie: in totaal 20 t/m 24 uur
- Een live online training van een dagdeel (4 uur) op donderdag 12 september 2024 van 9.00 tot 13.00 uur
- Een live online training van een dagdeel met een afrondend examen (4 uur) op donderdag 19 september 2024 van 12.00 tot 18.00 uur.
- De live online opstartsessie "Praktisch aan de slag met Profile Dynamics®" op donderdag 26 september 2024 van 09.00 tot 12.00 uur (+/- 2 ½ uur).

Stappen

  1. Na inschrijving, ga je eerst jouw eigen drijfverenprofiel ontdekken* door middel van de online drijfverenanalyse.
  2. Hierna start je met de e-learning module (zie hierboven) en krijg je de bijbehorende syllabus. Deze online training dien je te hebben afgerond voor aanvang van de trainingsdagen.
  3. Je bent klaar voor de trainingsdagen. De online training wordt gedaan m.b.v. de online tool Zoom. Je hebt hiervoor geen account nodig.
  4. Aan het einde van de tweede trainingssessie, doe je een online examen over de theorie en doe je mondeling examen (hierin laat je zien dat je de kennis en inzichten uit de training kunt toepassen: je doet een simulatiegesprek waarbij je een drijfverenprofiel uitlegt).
  5. Op een derde dag ga je aan de slag tijdens een online opstartsessie. Je krijgt uitleg over het werken met Profile Dynamics® producten en je wordt getraind in het werken met tools zoals de Profile Dynamics® App.

(*Heb je de afgelopen twee jaar al een keer de Profile Dynamics® drijfverenanalyse gedaan? Dan begin je gelijk met de e-learning).

Studielast: theoriedeel: 20 tot 24 uur (zelfstudie) + 2 keer een live online training van 4 uur + opstartsessie (+/- 2 1/2 uur)

Investering: Je betaalt € 1545 (excl. btw) voor de volledige online variant.

Lees hier meer informatie.

Inschrijven voor E-learning ​certificering Profile Dynamics® + examen (volledig online)

Stap 1 van 4 - Persoonsgegevens

  • Opleiding

  • Persoonsgegevens

Vragen over het participeren?