Opleiding

Participeren

Met onze driedaagse certificeringsopleiding (+ opstartsessie) kun je Profile Dynamics® professioneel inzetten in jouw coaching-, training- en managementactiviteiten. De opleiding (die plaatsvindt op onze locatie in Almere) is een intensieve scholing in de drijfveren en hun betekenis voor mens en organisatie. De training bevat uitgebreide uitleg over de kleuren- en waardensystematiek. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt duidelijk hoe je de methode effectief kunt inzetten in tal van bedrijfssituaties. Veel tijd wordt ingeruimd voor praktische oefening met het interpreteren en presenteren van Profile Dynamics ® analyses. Tussen de trainingsdagen krijg je huiswerkopdrachten mee.

De trainingsdag op 28 september wordt afgesloten met een examen. Geslaagde kandidaten kunnen Profile Dynamics® professioneel inzetten in hun coaching-, training- en managementactiviteiten.

Op 7 oktober is de online opstartsessie "Praktisch aan de slag met Profile Dynamics®" gehouden. Dan krijg je uitleg over het werken met Profile Dynamics® producten. Ook word je dan getraind in het werken met tools zoals de bijvoorbeeld de Profile Dynamics® App.

Tijdens de opleiding komt aan bod:

- De theorie van Graves. Lees daar hier meer over
- De zeven systemen aan het werk
- De rol van drijfveren in organisaties
- De Profile Dynamics® methodiek
- Het interpreteren en het bespreken van profielen

De opleiding bestaat uit vier delen:

- Een live training op wo 7 september van 9.00 tot 17.00 uur.
- Een live training op wo 14 september  van 9.00 – 17.00 uur.
- Een live training op wo 28 september  van 9.00 – 17.00 uur.
- De live online opstartsessie "Praktisch aan de slag met Profile Dynamics®" op vr 7 oktober van 09:00 tot 12:00 (+/- 2 ½ uur).

Stappen

  1. Na inschrijving, ga je eerst jouw eigen drijfverenprofiel ontdekken* door middel van de online drijfverenanalyse.
  2. Hierna ontvang je de bijbehorende syllabus.
  3. Je bent klaar voor de trainingsdagen. De training wordt live gegeven bij ons op locatie.
  4. Aan het einde van de tweede trainingssessie, doe je een online examen over de theorie en doe je mondeling examen (hierin laat je zien dat je de kennis en inzichten uit de training kunt toepassen: je doet een simulatiegesprek waarbij je een drijfverenprofiel uitlegt).
  5. Op een derde dag ga je aan de slag tijdens een online opstartsessie. Je krijgt uitleg over het werken met Profile Dynamics® producten en je wordt getraind in het werken met tools zoals de Profile Dynamics® App.

Studielast: Huiswerkopdrachten: ca. 1 dag. Training: 3 dagen + 2 1/2 uur opstartsessie.

Kosten: € 1.995,- exclusief btw (er zijn combinatiemogelijkheden met Dataviewer en training Drijfveren in teams. Vraag naar de mogelijkheden.

Locatie: De opleiding vindt plaats in ons trainingscentrum in Almere.

Lees hier meer informatie.

Inschrijven voor Driedaagse ​certificering Profile Dynamics® + examen

Stap 1 van 4 - Persoonsgegevens

  • Opleiding

  • Persoonsgegevens

Vragen over het participeren?