Opleiding

Participeren

Met onze driedaagse certificeringsopleiding (+ opstartsessie) kun je Profile Dynamics® professioneel inzetten in jouw coaching-, training- en managementactiviteiten. De opleiding (die plaatsvindt op onze locatie in Almere) is een intensieve scholing in de drijfveren en hun betekenis voor mens en organisatie. De training bevat uitgebreide uitleg over de kleuren- en waardensystematiek. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt duidelijk hoe je de methode effectief kunt inzetten in tal van bedrijfssituaties. Veel tijd wordt ingeruimd voor praktische oefening met het interpreteren en presenteren van Profile Dynamics ® analyses. Tussen de trainingsdagen krijg je huiswerkopdrachten mee.

De trainingsdag op 21 september wordt afgesloten met een examen. Geslaagde kandidaten kunnen Profile Dynamics® professioneel inzetten in hun coaching-, training- en managementactiviteiten.

Op 13 oktober wordt de online opstartsessie "Praktisch aan de slag met Profile Dynamics®" gehouden. Dan krijg je uitleg over het werken met Profile Dynamics® producten. Ook word je dan getraind in het werken met tools zoals de bijvoorbeeld de Profile Dynamics® App.

Studielast: Huiswerkopdrachten: ca. 1 dag. Training: 3 dagen + 2 1/2 uur opstartsessie.

Kosten: € 1.995,- exclusief btw (er zijn combinatiemogelijkheden met Dataviewer en training Drijfveren in teams. Vraag naar de mogelijkheden.

Locatie: De opleiding vindt plaats in ons trainingscentrum in Almere.

Inschrijven voor Driedaagse certificering Profile Dynamics® - locatie Almere

Stap 1 van 5 - Persoonsgegevens

Vragen over het participeren?