Whitepaper

‘Wat is goed competentiemanagement?’

Gemotiveerde medewerkers zijn gelukkiger, gezonder en voelen meer binding met de organisatie. Bovendien presteren gemotiveerde medewerkers zoveel beter dat zij een veelvoud van hun salaris terugverdienen voor de organisatie.

Goed personeel levert jouw organisatie dus nogal wat op.
Maar hoe kom je aan gemotiveerde medewerkers? Bij de werving
en selectie let je er natuurlijk op dat kandidaten over de juiste kennis en vaardigheden beschikken. Het beoordelen of zij de juiste motivatie hebben, is echter een stuk lastiger. Vaak komt het erop neer dat  managers kiezen voor een kandidaat met wie zij de beste ‘klik’ hebben.

Goed competentiemanagement houdt meer in dan het selecteren
van een medewerker met wie je een goede klik hebt. Goed competentiemanagement helpt je gemotiveerde medewerkers te vinden, die optimaal geschikt zijn voor hun functie. Die goed zijn in
wat ze doen, omdat ze het leuk vinden.

Dit whitepaper geeft een antwoord op de vraag hoe je medewerkers kunt vinden die oprecht gemotiveerd zijn om hun werk goed te doen, om de doodeenvoudige reden dat ze van hun werk houden. Medewerkers die dus ook gedreven zullen zijn om optimaal te presteren, en die willen investeren in en loyaal zijn aan jouw organisatie.

Als je jouw gegevens achterlaat, ontvang je de link in jouw mailbox.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over ons whitepaper?

Bel of mail ons.
T: 036 – 54 65 243 | office@profiledynamics.nl.
Antilopestraat 20 | 1338 EE Almere

”Bel