Webinar “Aansturen op afstand”

Een aantal keer per jaar organiseert Profile Dynamics® gratis webinars. Hierbij delen wij de nieuwste inzichten over het werken met drijfveren met je. Onze eerstkomende webinar is:

“Gemotiveerd thuiswerken? Optimaal aansturen op afstand”


Datum:
16 februari 2021
Tijd:
14.50 – 16.00 uur

Hoe zorg je ervoor dat je zicht blijft houden op hoe het met jouw mensen en qua dynamieken in teams gaat? Helemaal als er nauwelijks echte ontmoetingen zijn en lang niet iedereen zich prettig voelt om zicht te uiten via (de vele) online meetings? Onder de waterlijn kunnen veel zaken spelen die van invloed zijn op de energie en motivatie van jouw mensen.

Hoe gemotiveerd mensen zich voelen, heeft te maken met hun persoonlijke situatie én de mate waarin hun werksituatie is aangepast aan de specifieke behoeftes die zij hebben. Als je als leidinggevende zicht hebt op de drijfveren die de basis vormen voor deze specifieke behoeftes, kun je samen met jouw werknemers werken aan het optimaliseren van hun werksituatie. Lees daar ook meer over in onze nieuwe whitepaper. Tijdens de webinar op 16 februari delen we wetenschappelijke inzichten & praktische tips waar je gelijk mee aan de slag kunt!

De webinar wordt gegeven door Hans de Jong (Managing Director en oprichter van Profile Dynamics) en Elisabeth Hoffs (Specialist Marketing & Communicatie bij Profile Dynamics).

Aanmelden
De webinar voor 16 februari is volgeboekt, maar we hebben een extra webinar voor je gepland op 9 maart aanstaande. Geef je nu op via deze link.

Meer weten?

Bel of mail ons.

Antilopestraat 20
1338 EE Almere

T: 036 – 54 65 243

Bel mij
Medewerker Profile Dynamics

Wil jij je team of organisatie verbeteren?

Heb jij specifieke aandachtspunten waar je naar wilt kijken? Laten we contact hebben.
We vertellen je graag meer over de diverse toepassingen en instrumenten.

Neem gerust contact op