Webinar 27 mei “Het nieuwe werken, werken op afstand”

In deze coronatijd werken veel mensen thuis, volgens de richtlijnen van de overheid. Het werken op afstand is niet alleen onze nieuwe werkelijkheid voor nu, zeer waarschijnlijk blijven we dit in meer of mindere mate doen. Mensen, teams en organisaties merken de voordelen van thuiswerken. Echter, de nadelen zijn er ook. Lang niet iedereen vaart goed bij het thuiswerken. Werk- en privésituaties lopen door elkaar. Afleiding ligt op de loer bij het thuiswerken, helemaal met kinderen thuis. Teamdynamieken veranderen, nu mensen elkaar minder of niet meer in het echt zien. Online verbonden zijn, betekent niet automatisch sociaal verbonden zijn. Dit alles zorgt voor een uitdaging voor werknemers en voor leiders. Juist als je mensen en teams op afstand moet aansturen of bijsturen in een onzekere situatie als nu in de coronatijd, is het noodzakelijk om in te spelen op wat er leeft onder de oppervlakte bij jouw mensen, in jouw team en in de organisatie. Het vraagt om maatwerk: in hoeverre kunnen jouw mensen goed uit de voeten met deze nieuwe situatie?

Hoe kan het dat de ene persoon het prima lijkt te redden en zelfs extra energie en focus krijgt? En hoe komt het dat de ander meer moeite heeft? En wat kun je doen om mensen zo optimaal en vitaal mogelijk te laten werken en samenwerken op afstand? Wat heb je nodig qua handvatten, juist nu? En in hoeverre kan eerder wetenschappelijk onderzoek naar Het Nieuwe Werken jou nu juist uitkomst bieden qua inzichten?

Daar gaan we op woensdag 27 mei met jou op in. Na afloop van dit gratis webinar op 27 mei van 15.00 tot 16.00 uur.

  • begrijp je wat voor rol drijfveren spelen bij mensen, teams en organisaties als het gaat om werken op afstand;
  • leer je drijfveren te herkennen;
  • én heb je tools om met kleine stapjes al snelle verbeteringen teweeg te brengen.

Bonus: je krijgt onze splinternieuwe whitepaper over dit onderwerp begin juni toegestuurd, als je je opgeeft voor de webinar.

Alvast inlezen over het onderzoek naar Het Nieuwe Werken? Dat kan, lees hier onze whitepaper. Inspiratie over werken met drijfveren in deze coronatijd nodig? Lees onze themablogs! Klik hier.

Geef je nu op voor het inspiratiecafé op 27 mei aanstaande!