Breinleren en drijfveren: een gouden combinatie

💡 Ken jij dit: die momenten dat je bezig bent, in een flow zit en ervaart dat dingen bijna vanzelf gaan? Je voelt je energiek, vitaal en vooral: blij. Jouw motivatielevel is hoog en stress lijkt naar de achtergrond verdwenen. Wat is dit? Wat gebeurt er in jouw brein op dat moment?

📆 Op donderdag 17 november 2022 (15.00 tot 16.00 uur) nemen Gertie Verreck, directeur van BCL Instituut, en Elvie Giezenaar, A&O psycholoog van Thaeles ons mee in de wereld van de neurowetenschap.

Verreck en Giezenaar: “In deze webinar reiken we je ‘in een snelkookpan’ van een uur een praktische gebruiksaanwijzing van het brein aan; breinkennis die direct te vertalen is in de eigen praktijk van het coachen van medewerkers op basis van drijfveren. Je maakt kennis met de neurologische hoofdwetten van het brein om gemotiveerd te werken. Daarnaast reiken we tips aan om de juiste laatjes open te trekken en aan de juiste knoppen te draaien (in het brein, welteverstaan). Door aan de dopaminekraan in het brein te draaien staat het brein nog meer open voor ontwikkeling. We leggen op een prikkelende manier de verbinding tussen breinkennis en drijfveren met mooie handvaten om je coaching te versterken.”

👉 De techniek van breinleren samen met de drijfverenmethode van Profile Dynamics is een gouden combinatie. Waarom? Als je weet hoe je het brein kunt inzetten om mensen meer vanuit flow te laten werken, en als je mensen inzicht geeft in hun drijfveren en energie dan heb je een sleutel in handen om ze zo vitaal en gemotiveerd mogelijk te houden.

Deelname is kosteloos, maar aanmelden is nodig. Geef je nu op!