Genieten van de nieuwste inzichten

Inspiratiecafé

Samen met ons de diepte in? Kom naar onze Inspiratiecafés

Een aantal keer per jaar organiseren wij de gratis Profile Dynamics® Inspiratiecafés. Tijdens deze bijeenkomsten delen wij de nieuwste inzichten over het werken met drijfveren met je. De avond wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Ons eerstkomende café: 26 november 2019 – Drijfveren en Hospitality

Waar mensen werken, kun je met drijfveren werken. Het kan je verrassen wat er gebeurt als je de drijfverenmethode ook toepast op andere terreinen dan HR, coaching en trainingen.

Denk bijvoorbeeld eens aan de hospitality sector waar de tevredenheid van de gast cruciaal is. Weten wat de behoeftes zijn (komend vanuit specifieke drijfveren), hierop inspelen en de gast voorop stellen; dat maakt of breekt de ervaring van de gast en is een bepalende factor voor succes. Profile Dynamics® consultant Marisa Dijkstal (die bij veel werkgevers en opdrachtgevers werkte aan een optimale beleving van de gast) gaat tijdens het eerstkomende Inspiratiecafé in op het werken met drijfveren in relatie tot hospitality.

De lezing vindt plaats op 26 november van 19.30 t/m 20.30 uur + borrel na afloop. Locatie: Evoluon, Noord Brabantlaan 1A, 5652 LA, Eindhoven

Kom je ook? Geef je hier op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten?

Bel of mail ons.

Antilopestraat 20
1338 EE Almere

T: 036 – 54 65 243

Bel mij

Wil jij je team of organisatie verbeteren?

Heb jij specifieke aandachtspunten waar je naar wilt kijken? Laten we contact hebben.
We vertellen je graag meer over de diverse toepassingen en instrumenten.

Neem gerust contact op