Genieten van de nieuwste inzichten

Inspiratiecafé

Samen met ons de diepte in? Kom naar onze Inspiratiecafés

Een aantal keer per jaar organiseren wij de gratis Profile Dynamics® Inspiratiecafés. Tijdens deze bijeenkomsten delen wij de nieuwste inzichten over het werken met drijfveren met je.

Webinar 24 juni 2020 14.50 – 16.00 uur
“Het nieuwe werken, werken op afstand”*

In deze coronatijd werken veel mensen thuis, volgens de richtlijnen van de overheid. Het werken op afstand is niet alleen onze nieuwe werkelijkheid voor nu, zeer waarschijnlijk blijven we dit in meer of mindere mate doen. Mensen, teams en organisaties merken de voordelen van thuiswerken. Echter, de nadelen zijn er ook. Lang niet iedereen vaart goed bij het thuiswerken. Werk- en privésituaties lopen door elkaar. Afleiding ligt op de loer bij het thuiswerken, helemaal met kinderen thuis. Teamdynamieken veranderen, nu mensen elkaar minder of niet meer in het echt zien. Online verbonden zijn, betekent niet automatisch sociaal verbonden zijn. Dit alles zorgt voor een uitdaging voor werknemers en voor leiders. Juist als je mensen en teams op afstand moet aansturen of bijsturen in een onzekere situatie als nu in de coronatijd, is het noodzakelijk om in te spelen op wat er leeft onder de oppervlakte bij jouw mensen, in jouw team en in de organisatie.

Het vraagt om maatwerk: in hoeverre kunnen jouw mensen goed uit de voeten met deze nieuwe situatie?

Hoe kan het dat de ene persoon het prima lijkt te redden en zelfs extra energie en focus krijgt? En hoe komt het dat de ander meer moeite heeft? En wat kun je als leider doen om mensen zo optimaal en vitaal mogelijk te laten werken en samenwerken op afstand? Wat heb je nodig qua handvatten, juist nu? En in hoeverre kan eerder wetenschappelijk onderzoek naar Het Nieuwe Werken jou nu juist uitkomst bieden qua inzichten?

Daar gaan we op woensdag 24 juni met jou op in. Na afloop van dit webinar:

  • begrijp je wat voor rol drijfveren spelen bij mensen, teams en organisaties als het gaat om werken op afstand;
  • leer je drijfveren te herkennen;
  • én heb je tools om met kleine stapjes al snelle verbeteringen teweeg te brengen.

Bonus: je krijgt na de webinar onze splinternieuwe whitepaper over dit onderwerp toegestuurd. Alvast inlezen over het onderzoek naar Het Nieuwe Werken? Dat kan, lees hier onze whitepaper. Inspiratie over werken met drijfveren in deze coronatijd nodig? Lees onze themablogs! Klik hier.

*) Let op: dit is een herhaling van de eerdere webinar die op 27 mei jl. plaatsvond.

Aanmelden
Meld je snel aan! Dit kan tot 12.00 uur op 24 juni aanstaande.

Meer weten?

Bel of mail ons.

Antilopestraat 20
1338 EE Almere

T: 036 – 54 65 243

Bel mij

Wil jij je team of organisatie verbeteren?

Heb jij specifieke aandachtspunten waar je naar wilt kijken? Laten we contact hebben.
We vertellen je graag meer over de diverse toepassingen en instrumenten.

Neem gerust contact op