Genieten van de nieuwste inzichten

Inspiratiecafé

Samen met ons de diepte in? Kom naar onze Inspiratiecafés

Een aantal keer per jaar organiseren wij de gratis Profile Dynamics® Inspiratiecafés. Tijdens deze bijeenkomsten delen wij de nieuwste inzichten over het werken met drijfveren met je. De avond wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Ons eerstkomende café: 12 maart 2020 – Drijfveren en religie

Religie kent vele vormen en is iets van alle tijden. Mensen ervaren religie op verschillende manieren. Op woensdag 12 maart aanstaande gaat gastspreker Piet van Veldhuizen, predikant en schrijver, in op de rollen, functies en vormen van religie in onze maatschappij van vroeger tot en met nu.

Hij maakt daarbij gebruik van inzichten uit het boek God 9.0. van Marion Küstenmacher, Tilmann Haberer en Werner Tiki Küstenmacher, waarin op intrigerende wijze religie vanuit de waardensystemen van Graves worden beschreven door de eeuwen heen. Specifieke aandacht wordt gegeven aan de huidige maatschappij en de toekomst waar zingeving een steeds grotere rol zal gaan spelen.

De inloop start vanaf 19.00 uur. De lezing is van 19.30 t/m 20.30 uur met een borrel na afloop. Locatie: midden van het land (meer info volgt). 

Kom je ook? Geef je hier op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten?

Bel of mail ons.

Antilopestraat 20
1338 EE Almere

T: 036 – 54 65 243

Bel mij

Wil jij je team of organisatie verbeteren?

Heb jij specifieke aandachtspunten waar je naar wilt kijken? Laten we contact hebben.
We vertellen je graag meer over de diverse toepassingen en instrumenten.

Neem gerust contact op