Zien we je bij onze exclusieve consultantbijeenkomst?

Speciaal voor Profile Dynamics® consultants

Op woensdag 6 september 2023 is het zover: dan ontmoeten we elkaar tijdens onze jaarlijkse consultantsdag. Voordat we onze nieuwste ontwikkelingen met je delen, gaan we heerlijk samen eten. Het tweede deel van het programma is nog een verrassing, maar wees er zeker van dat je na afloop van deze bijeenkomst geïnspireerd naar huis toe gaat. 

Programma

Tip: kom op tijd zodat je uitgebreid kunt bijpraten met anderen. Hieronder vind je ons programma voor de dag.

• 16.30 uur – Inloop
• 17.30 uur – Start diner
• 19.00 uur – Presentatie Profile Dynamics
19.30 – 19.45 uur – Pauze
• 19.45 – 20.30 uur – Presentatie Bas van de Haterd
• Vanaf 20.30 uur – Borrel

Vragen?

Bel of mail ons.

Antilopestraat 20
1338 EE Almere

T: 036 – 54 65 243

Bel mij

Over de spreker:  Bas van de Haterd

Bas van de Haterd koppelt technologische ontwikkelingen aan sociaal-maatschappelijke trends en vertaalt deze naar de impact die ze gaan hebben op organisaties en sectoren. Hij kijkt met name naar het werk dat organisaties nog moeten gaan doen en de rol van mensen in die organisaties.

Door de demografische ontwikkelingen is de krapte op de arbeidsmarkt die al decennia voorspeld is, een feit. Deze zal het hoofd geboden moeten worden met technologie. Technologie om werk te verlichten, zoals drones en zelfrijdende auto’s, maar ook technologie die mensen beter in hun kracht zet. Technologie die werknemers ondersteunt betere besluiten te nemen en die managers ondersteunt beter te managen. 

Bas is een internationaal veelgevraagd spreker en heeft de afgelopen jaren o.a. gesproken op Europa’s grootste recruitment event Recfest in London, Europa’s meest vooraanstaande HR technologie event Unleash World in Parijs en ook op events in o.a. Berlijn, Jaipur, Melbourne en Sydney.

Meld je nu aan!

De locatie 

Het evenement vindt plaats bij De Landgoederij.
Adres:

De Landgoederij
Camminghalaan 30
3981 GH BUNNIK

De routebeschrijving vind je hier.

Ben je erbij? Meld je nu aan!

Verhinderd?

Geef het op tijd bij ons aan. Meld je je na 5 september 2023 af via office@profiledynamics.nl, dan zijn wij helaas genoodzaakt om 40 euro p.p. in rekening te brengen i.v.m. de gemaakte cateringskosten. We rekenen op je begrip hiervoor.