Profile Dynamics breidt internationaal uit: Franchisecontract met Oostenrijk

ALMERE, 11 JUNI 2024 – Profile Dynamics, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in het analyseren van [persoonlijke] motivatie en drijfveren, breidt uit naar Oostenrijk. Het tekenen van het franchisecontract markeert een belangrijke stap in de internationale expansie van het bedrijf.

“Deze overeenkomst is een doorslaggevende gebeurtenis voor Profile Dynamics. We zijn verheugd om onze aanwezigheid in Europa verder te versterken en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking met onze Oostenrijkse partners.”
-Robert Siegers, Managing Director van Profile Dynamics Duitsland.

Het franchisecontract werd op 11 Juni 2024 ondertekend door Thomas Lidl namens TopProfile Lidl GmbH uit Gleisdorf en Wilma Kuipers namens Amygdala B.V./Profile Dynamics uit Almere. Met deze stap breidt Profile Dynamics zijn diensten uit naar een nieuwe markt.

~Meer over Profile Dynamics~

Profile Dynamics, opgericht in 2006, heeft een solide reputatie opgebouwd in de markt van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het bedrijf staat bekend om zijn unieke methodologie, die helpt om drijfveren en gedragspatronen van individuen en teams te analyseren en een aangename samenwerking te bevorderen. Met filialen en partners in meerdere landen, waaronder Duitsland en sinds kort Oostenrijk, blijft Profile Dynamics groeien en innoveren.

~Meer over TopTraining~

TopTraining biedt al meer dan 38 jaar seminars, workshops, coaching en consulting op maat voor kleine bedrijven, middelgrote ondernemingen en bekende bedrijven. Onze expertise omvat een breed scala aan onderwerpen op het gebied van bedrijfs-, team- en personeelsontwikkeling. Mensen staan altijd centraal in onze gedachten en acties.

“De uitbreiding naar Oostenrijk is een strategische keuze. De Oostenrijkse markt biedt veel potentieel voor onze diensten. We zien een groeiende vraag naar tools en begeleiding rondom persoonlijke ontwikkeling en teamoptimalisatie in deze regio. Door deze franchiseovereenkomst kunnen we inspelen op de behoeften van lokale bedrijven en organisaties.”
-Wilma Kuipers en Hans de Jong, directeuren en oprichters van Profile Dynamics “

Met het nieuwe franchisecontract wil Profile Dynamics zijn positie in Europa verder versterken en inspelen op de toenemende vraag naar professionele ontwikkelingsdiensten. Thomas Lidl en zijn team brengen tientallen jaren ervaring mee vanuit hun bedrijf TopTraining.

“We zien een duidelijke verschuiving naar millennials en Generatie Z binnen organisaties. Deze streven steeds meer naar een bevredigende werkplek waar ze een zinvolle bijdrage kunnen leveren. Daarom is het des te belangrijker om effectieve tools te hebben waarmee we de persoonlijke motieven van werknemers kunnen herkennen en hen gerichte ruimte voor ontwikkeling kunnen bieden als onderdeel van een moderne werkcultuur.”
-Thomas Lidl, Managing Director Oostenrijk

Met deze nieuwe stap blijft Profile Dynamics zich inzetten voor het bevorderen van persoonlijke groei en teamdynamiek, nu ook in Oostenrijk. Het bedrijf blijft zich richten op het ontwikkelen van tools en diensten die individuen en organisaties helpen om hun volledige potentieel te bereiken.
Voor meer informatie over Profile Dynamics en hun diensten, bekijk hier onze podcastvideo.