Opleiding

Participeren

Met onze driedaagse certificeringsopleiding kun je Profile Dynamics® professioneel inzetten in jouw coaching-, training- en managementactiviteiten. De opleiding is een intensieve scholing in de drijfveren en hun betekenis voor mens en organisatie. De opleiding is een intensieve scholing in de individuele drijfveren en hun betekenis voor mens en organisatie. De opleiding bevat uitgebreide uitleg over de kleuren- en waardensystematiek. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt duidelijk hoe je de methode effectief kunt inzetten in tal van bedrijfssituaties. Veel tijd wordt ingeruimd voor praktische oefening met het interpreteren en presenteren van Profile Dynamics ® analyses. Tussen de opleidingsdagen krijgt je huiswerkopdrachten mee.

De laatste trainingsdag wordt afgesloten met een examen. Geslaagde kandidaten kunnen Profile Dynamics® professioneel inzetten in hun coaching-, training- en managementactiviteiten.

Studielast: Huiswerkopdrachten: ca. 1 dag. Training: 3 dagen.

Kosten: € 1.995,- exclusief btw (er zijn combinatiemogelijkheden met de opleiding Drijfveren in teams en het gebruik van de dataviewer. Zie hiervoor de flyer in de bijlage).

Locatie: De opleiding vindt plaats in ons trainingscentrum in Almere.

Een uitgebreide beschrijving van deze training en trainingsdata vind je hier.

Inschrijven voor Driedaagse certificering Profile Dynamics®

    Voordat je kunt gaan werken met de tools van Profile Dynamics, sluiten we een licentieovereenkomst met je af. Welke van de opties is voor jou van toepassing?

Vragen over het participeren?